Yükleniyor...

PORTO'DAN TAKVİYE

Sivasspor transferde bombayı patlattı!

09 Ağustos 2019 Cum 13:07 9319

Sivasspor hücuma bomba bir takviye gerçekleştirdi... Kırmızı-Beyazlılar, geçen sezon 37 maça çıkıp 6 gol, 6 asistle oynayan Fernando Andrade’nin transferini bitirdi, Porto’nun 26 yaşındaki yıldızı Türkiye’ye geldi.

 

Son olarak Partizan’ın genç 10 numarası Djerlek’i renklerine bağlayan Yiğidolar’da hücum operasyonu devam ediyor. Kırmızı- Beyazlılar uzun süredir peşinde olduğu Porto’nun forvet Fernando Andrade’yi bitirdi.

 

Yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşıldı. 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu 1 yıllığına kiralanacak. Sambacı Türkiye’ye getirilirken, sağlık kontrolünden dahi geçirildi. Portekiz’de sezonun ilk yarısını Santa Clara’dan geçirdikten sonra devrede Porto’ya 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Andrade, toplamda çıktığı 37 maçta 6 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı. 

 

Bugün imzayı atacak

 

Hem ileri uçta hem de forvet arkasında görev yapabilen 1.82 boyundaki yıldız futbolcu, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın mutlaka takımda görmek istediği isimlerden biriydi. Tarafların bugün resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yiğidolar lig başlayana kadar 2-3 transferi daha bitirmeyi hedefliyor.

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.