Yükleniyor...

PREMİER LİG

Newcastle'ın yeni hocası belli oluyor

10 Ekim 2021 Paz 16:09 9518

İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United, satışının gerçekleşmesinin ardından futbol kamuoyunun en hareketli ekiplerinden biri haline geldi.

 

Siyah beyazlılar, transfer için ciddi bir çalışma içerisine girmeye hazırlanırken takımın başına ise tartışılmayacak birini getiriyor.

 

İngiliz basını, Inter'den ayrıldıktan sonra boşta olan Antonio Conte'nin Newcastle United'ın başına geçeceğini belirtti.

 

Inter'de istediği bütçenin kendisine sağlanamaması sonrasında takımdan ayrılan İtalyan teknik adamın Newcastle'ın yapılanmasında rol almak istediği aktarıldı.

 

Newcastle altyapıyı baştan kuracak

 

Newcastle yeni yöneticisi Amanda Staveley, iddialı bir takım kuracaklarını ancak tesislerin geliştirilmesi gerektiğini açıkladı. Conte'yi takımın başına getirmeyi hedefleyen Newcastle'da Staveley'in satıştan sonraki sözleri şöyle;

 

"Gerçekçi olalım. Antrenman tesisleri iyi değil. Önce altyapıya yatırım yapacağız. Birinci sınıf futbolcular alacağız ama iyi bir antrenman tesisleri onlara sunamazsak hiçbir anlamı kalmaz. Önce altyapı. Antrenman tesisleri dışında stadyumu yenilemek için de yatırım planımız var. Neyse ki bu maliyetler FFP'e dahil değil. İyi altyapınız olmadan başarılı takım kuramazsanız. Newcastle'ın büyük hedefleri var ve kademe kademe gideceğiz."

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.