Yükleniyor...

RAKİBİNE GÖNDERME

Galatasaray, Riva'yı satarak ayakta duruyor

14 Ekim 2021 Prş 08:56 9663

Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"GALATASARAY RİVA'YI SATARAK AYAKTA DURUYOR"

 

Çebi, “Stat isim hakkımız iki yıl daha Vodafone’a bağlı. Vodafone, göğüs sponsorluğuınu bıraktı ve Beko’yu cazip paraya 3 yıllığına getirdik. Forma sırt sponsorluğuna Aksa’yı 3 yıl, kol sponsorluğuna Güriş’i 3 yıl, şort sponsorluğuna Sompo’yu ve amatör branşlara da HDI Sigorta’yı getirdik. Locaların hepsini çok iyi sattık ve geldiğimizde yarıdan fazlası boştu. Galatasaray, Riva’yı satarak ayakta duruyor ama biz bir şey satmadık.” diyerek ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

 

Başkan Çebi sözlerine şöyle devam etti: “İlk geldiğimiz sene şampiyon yaptık ve Şampiyonlar Ligi gelirini düşük bütçeli bir takımla elde ettik. Bütçemiz 30 milyon euroydu. Amatörlerin hepsini bütçe kontrolüne aldık. Bunlardan büyük ne projesi olabilir.”

 

İKRET ORMAN'A...

 

Spor Türkiye YouTube kanalındaki Orta Çizgi programına konuşan Beşiktaş'ın 1 numarası, “Eski yönetim her şeyi çok güzel yapmış gibi trol hesaplara para verip yazdırıyor. Konuları Divan Kurullarında konuşmayı tercih ediyorum. Fikret Orman, onu bunu eve çağırıp yalan yanlış şeyler söyleyince biz de Divan Kurulu’nda cevap vermek zorunda kalıyoruz. Mustafa Cengiz, yeni başkana Beşiktaş’taki gibi kötü bir miras bırakmadı. Art niyetli Beşiktaş düşmanları hala zarar vermeye devam ediyorlar.” diyerek sözlerini noktaladı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.