Yükleniyor...

RANDERS'IN GOLCÜSÜ EKSİK

Spordb.com ile önizleme

22 Kasım 2019 Cum 11:40 9369

Danimarka Süper Ligi 2019/2020 Sezonu 17. Hafta mücadelesinde, 21 puan 0 averaj ile 9. sırada yer alan FC Nordsjaelland, 24 puan 5 averaj ile 6. sırada yer alan Randers ile karşı karşıya geliyor.

 

9.551 kişi kapasiteli Right to Dream Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Jorgen Daugbjerg Burchardt yönetecek.

 

Milli aradan sonra haftayı Nordsjaelland deplasmanında açacak olan Randers'ta 6 golle takımın en golcü ismi olan Lobjanidze dışında bir diğer as isim defans Nielsen de cezası sebebiyle oynamayacak.

 

Son 10 yılda, Flemming Pedersen ile Thomas Thomasberg 1 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçta Thomas Thomasberg yönetimindeki takım galibiyete ulaşan taraf oldu.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:

 

  • FC Nordsjaelland 3, Randers 4 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • FC Nordsjaelland 16 gol atarken, Randers 16 golle karşılık verdi.
  • 3 maç 2,5 gol altında, 7 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • FC Nordsjaelland 5 ve Randers 5 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*FC Nordsjaelland bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.İki takım arasında oynanan son 4 maçta FC Nordsjaelland 3 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.FC Nordsjaelland bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.
 
 
*Randers bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.FC Nordsjaelland bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamı 2-3 gol aralığında tamamlandı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Randers bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet elde etti.FC Nordsjaelland bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta 2 galibiyet elde etti.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 2 maçı FC Nordsjaelland kazandı.Randers bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta mağlup oldu.
 
 
*FC Nordsjaelland bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 6 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 10 maçta 9 kez karşılıklı gol oldu.İki takım arasında oynanan son 8 maçta 7 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.
 
 
*Randers bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 7 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.İki takım arasında oynanan son 6 maçta 5 kez 2,5 üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.