Yükleniyor...

REKOR İLE GELEN ZAFER

Diamond League’de sezonun 11. yarışı Birmingham’da koşuldu

19 Ağustos 2019 Pzt 12:04 9252

Diamond League’de (Elmas Lig) finaller öncesi sezonun sondan ikinci yarışı Birmingham’da koşuldu. Atletler Eylül sonunda Doha’da yapılacak Dünya Şampiyonası için form tutmaya devam ediyor.

 

Akşamın heyecan veren sprint müsabakalarından kadınlar 200 metrede Dina-Asher Smith, Shelly-Ann Fraser-Pryce ve Dafne Schippers gibi atletlerin de bulunduğu yarışı  22,24’lük derecesiyle kazandı. Bir diğer dikkat çekici başlangıç listesine sahip yarışı olan erkekler 100 metrede Jamaikalı Yohan Blake 10,07 ile  zafere ulaştı. Kadınlar 100 metre engellide Jamaikalı atlet Danielle Williams 12,46 ile pist rekoru kırarak kazandı ve elmas yarışındaki liderliğini sürdürdü.

 

Gecenin dikkat çeken bir numaralı ismi ise Belçikalı Nafissatou Thiam’dı. Kadınlar uzun atlamada yarışan yıldız isim, 6,86’lık derecesiyle bu sezon üçüncü kez ülke rekorunu geliştirerek kazandı. Erkekler 400 metre engellide Milli atlet Yasmani Copello 49,08’lik derecesiyle zafere ulaşmayı başardı.

 

Sezonun finaller öncesi son yarışı 24 Ağustos’ta Paris’te koşulacak.

En Son Haberler Tümü

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.