Yükleniyor...

RESMEN BAŞLIYOR

Dev sahne bugün açılıyor

09 Ağustos 2019 Cum 10:03 9269

Avrupa futbolunun en önemli ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig’de yeni sezon bugün resmen başlıyor. 2019-2020 sezonu son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool’un TSİ 22.00’da sahasında Norwich ile yapacağı mücadele ile start alacak.

 

Transfer döneminin dün itibariyle son erdiği Premier Lig’de bazı ilkler dikkat çekiyor. 9.24 milyar euroluk toplam futbolcu piyasası bedeliyle Avrupa’nın en değerli ligi konumundaki organizasyonda, futbolcular bu sezon ilk kez 8-15 Şubat 2020 tarihleri arasında dinlenme fırsatı yakalayacak.


Bu yıl Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de ilk kez aktif olarak kullanılacak. VAR; penaltı pozisyonları, geri paslar, topa elle dokunma ve oyuncu değişikliklerinde etkin olacak. Bu sezon üst üste üçüncü kez zirveye çıkmayı hedefleyen Manchester City, transferde de coştu. City, Atletico Madrid’in ön liberosu İspanyol Rodri’yi 70 milyon uro, Juventus’un Portekizli sağ beki Joao Cancelo’yu da 65 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.