Yükleniyor...

REYES'İN ÖLÜM NEDENİ AŞIRI HIZ

Polis raporları gün yüzüne çıktı

02 Nisan 2020 Prş 13:11 9404

Arsenal ve Real Madrid'de de forma giyen eski yıldız Jose Antonio Reyes'in yaşamını kaybettiği kazanan raporu açıklandı. Polis raporuna göre, İspanyol oyuncunun kullandığı araç saatte 187 km hızla giderken sol arka tekeri patladı.

 

Jose Antonio Reyes ile kuzeni, geçen yıl elim bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Eski yıldızın karıştığı kazanın polis raporları gün yüzüne çıktı.  İspanyol Cadena Ser radyosunun yayımladığı raporlara göre, oyuncu saatte 187 km hızla giderken aracının arka tekerleği patladı. Kazaya yol açan tekerlek ise bir kaç gün önce kuzeni tarafından Medira şehrindeki bir garajda onarıldı.

 

Kaza şoke etkisi yaratırken; yerel medya, aracın saatte 234 km hızla giderken kaza yaptığını yazmıştı. Ancak resmi makamlar konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı. 

 

Kazada Reyes ile birlikte, 23 yaşındaki kuzeni Johathan Reyes de yaşamını yitirmiş; Reyes'in bir başka kuzeni Juan Manuel Calderon 'un vücudunda ciddi yanıklar meydana gelmişti. 

 

JOSE ANTONIO REYES KİMDİR?

 

1 Eylül 1983 tarihinde dünyaya gelen Jose Antonie Reyes, 10 yaşında Sevilla'da futbola başladı. 2004'te Arsenal kulübüne kendi tarihinin rekor ücreti olan 17.5 milyon sterline transfer oldu.

 

Premier Lig'de Arsenal ile şampiyonluğa ulaşan Reyes, İngiltere'de şampiyonluk sevinci yaşayan ilk İspanyol ftubolcu oldu. Reyes ayrıca, Arsenal'in namağlup şampiyon tamamladığı ve 'yenilmezler' unvanını aldığı 2003-2004 sezonunda da forma gyidi. Real Madrid ile La Liga şampiyonluğu da yaşayan Reyes, Sevilla ile de 3 kez Avrupa Ligi kupasını kaldırdı.

 

Milli takım ile ilk maçına 20 yaşındayken çıktı.

 

21 kez İspanya U-16, İspanya U-19 ve İspanya U-21 millî takımlarının formasını giyen Reyes, 21 defa İspanya A Millî Takım formasıyla sahaya çıktı. A millî takımdaki maçlarda toplam 4 gol ile ülkesine katkı sağladı.

 

Reyes evli ve iki kız babasıydı. 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.