Yükleniyor...

RİBERY ÇILDIRDI AĞZINI BOZDU

Annelerinizi, büyükannelerinizi s….

05 Ocak 2019 Cts 21:20 9235

Nusret'in restoranında altın kaplamalı antrikot yiyen ünlü futbolcu Ribery gelen eleştirileri kaldıramadı, inanılmaz küfürler savurdu!

 

Fransız yıldız futbolcu Franck Ribery'nin, Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında yaklaşık 7 bin 500 lira değerinde altın kaplama antrikot yemesi gündeme oturdu.

 

Bayern Münich takımında top koşturan futbolcu, birçok meşhur sima gibi devre arasını fırsat bilerek Dubai’de bulunan Nusret'e ait ‘Nusr-Et Dubaï’ restoranında yemek yedi.

 

Futbolcunun “Yeni yıla başlamak için bir tutam tuz ve Türk kardeşimi ziyaret etmekten daha iyi bir yol yok” diyerek Instagram’da paylaştığı videoda Nusret’in, Ribery’ye altın kaplama antrikot hazırladığı görülmüştü.

 

Söz konusu görüntüler sosyal medya üzerinde eleştirilere neden oldu. Ribery bu eleştirilere Instagram hikayesinde inanılmaz küfürlerle yanıt verdi.

 

"Kıskançlar, nefret edenler ve prezervatifte bir delik olduğu için dünyaya gelenlerle başlayalım. Annelerinizi, büyükannelerinizi ve aile ağacınızı s********. Size hiçbir borcum yok.

 

"Benim başarım her şeyden önce Tanrı, ben ve bana inanan sevdiklerim sayesinde oldu. Diğerleri çorabımdaki çakıllardan ibaretsiniz."

 

Daha önce de basın mensuplarına sert çıkışlarıyla tanınan Ribery'nin Bayern'deki günlerinin de sayılı olduğu belirtiliyor. Ribery ve Arjen Robben'in takımdan ayrılması Alman devinin Hudson-Odoi ve Timo Werner gibi daha genç oyuncularla yeniden yapılanmaya gitmesi bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.