Yükleniyor...

RIDVAN DİLMEN'DEN 'GOL' TAHMİNİ

Rıdvan Dilmen'den Mbaye Diagne için gol tahmini

16 Şubat 2019 Cts 09:23 9306

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan 'Yüzde yüz futbol' programında değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, sarı kırmızılıların Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne'nin Benfica maçındaki görüntüsünü ve sezonun geri kalan kısmında kaç gol atacağıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

 

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Benfica maçında tutuk bir görüntü sergileyen ve kaleye şut atamadığı için eleştirilen Mbaye Diagne için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Yüzde yüz futbol programında konuşan Dilmen, 27 yaşındaki golcü için şöyle konuştu;

 

  • "Diagne dediğin oyuncu geri kalan maçlarda en az 8-10 tane gol atar. Yeter ki Galatasaray ceza sahası içine gelsin. Diagne, Galatasaray'a faydalı olur. Çok erken konuşmamak lazım. Zaten olağanüstü yetenekli oyuncu olsa Juventus'ta kalırdı"

 

Diagne, 10 milyon euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa'da çıktığı 36 resmi maçın 36'sında da skora etki yapmıştı.

 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.