Yükleniyor...

RIDVAN DİLMEN'DEN SOSA İDDİASI

Çok konuşulacak

02 Ocak 2019 Çrş 09:19 9371

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, YouTube hesabından gündemi değerlendirdi. Dilmen, Trabzonsporlu futbolcu Jose Sosa'nın bonservisiyle ilgili olarak yarına kadar ödenmesi gereken parayla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Tecrübeli futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un yıldızı Jose Sosa ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Dilmen, YouTube hesabından verdiği bilgide Arjantinli futbolcunun bonservisi için Milan'a 2 milyon euro ödeme yapılması gerektiğini, bunun yapılamaması halinde bordo mavililerin transfer yasağı cezası alacağını belirtti.

 

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

 

  • "Büyük kulüplerimizden br tanesi de ayın ikisinde 2 milyon Euro ödemezse onlarada var transfer yasağı. Şu anda gümbür gümbür gelen bir kulüpten bahsediyoruz. Yani Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Trabzonspor, Milan'la olanla sıkıntısını Sosa transferinden 2 milyon Euro ayın ikisin de yani yarına kadar ödemeze transfer yapamayacak. Tabii ki geçmiş yönetimlerin bunda önemli bir rolü var. Tabii ki Trabzonspor ve Bursaspor'a Federasyon fonunun yardımcı olması lazım. Ciddi şekilde kaynak lazım bu takımlara." (Yerli oyunculara daha fazla şans vermesi hakkında)

 

Jose Sosa, Trabzonspor'da bu sezon sergilediği performansla büyük alkış alıyor.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.