Yükleniyor...

Rıza Çalımbay acı haberi duyurdu

Ayhan hocanın ailesinden 15 kişi vefat etti...

07 Şubat 2023 Sal 09:32 9113

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depremin ardından Sivasspor acı haberi duyurdu. 

 

Kulüpten yapılan açıklamada teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yardımcılarından Ayhan Tenbeloğlu'nun birçok akrabasının vefat ettiği bilgisi yer aldı. Kırmızı beyazlılar başsağlığı mesajı yayınladı.

 

beIN'e konuşan Rıza Çalımbay, "Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Sabah ilk iş kaleci antrenörümüz Cengiz hocayı aradık. Onların durumunu öğrendik. Yardımcılarımdan Ayhan hoca için çok üzgünüz. Ailesinden 15 kişi vefat etti. Keşke yakın yerlerde olsak ve yardım edebilsek. Sivas'ta yoğun bir kar yağışı var. Çok sıkıntı bir gün yaşıyoruz. Kulüp olarak elimizden geleni yapacağız." dedi.

 

Sivasspor'un açıklaması

 

"A takım yardımcı antrenörlerimizden Ayhan Tenbeloğlu’nun Hatay’da yaşayan çok sayıda akrabasının, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Başta Ayhan Tenbeloğlu olmak üzere, aile yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyor, hayatını kaybedenlere ise yüce Allah’tan rahmet diliyoruz."

En Son Haberler Tümü

Galatasaray'a dev piyango...

Tottenham'da beklenen ayrılığı gerçekleşti

Premier Lig'de bir ilk

Scoutlar iş başında

Beklentileri altında kaldı

Altın madalyanın sahibi oldu

Maçın hakemi belli oldu

'Hayak kırıklığına uğradım'

HİSLERİNİZLE İDDAA OYNAMAY SON!

Rekorun sahibi oldu

5 isim kadrodan çıkarıldı

''İtalya'dan gelen teklifi reddettim''

Son sıradayız

Süper Lig'in kralı

''Ölmem mi gerekiyordu?''

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.