Yükleniyor...

SAĞLIK KONTROLÜNE GELMEDİ

Montpellier Livakovic'in transferinden vazgeçti .

01 Ağustos 2019 Prş 15:05 9319

Fransız ekibi Montpellier'nin daha önce kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic, sağlık kontrollerine beklenen tarihte gelmeyince transferinden vazgeçildi.

 

Fransa Ligue 1 takımlarından Montpellier, kaleci arayışlarını sürdürürken Dinamo Zagreb'in 24 yaşındaki file bekçisi Dominik Livakovic'i gündemine almıştı.

 

Hırvat ekibi Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele ettiği için transferin hemen gerçekleşmesini engellemek amacıyla oyuncuyu sağlık kontrollerine göndermedi. Bu duruma sinirlenen Fransız temsilcisinde başkan Laurent Nicollin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

"Transferin ücreti üzerine anlaşmıştık fakat oyuncuyu sağlık kontrolüne göndermediler. Biz onların sürekli Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamasını beklemek zorunda değiliz. 25 Ağustos'a kadar da beklemeyeceğiz. Başka kaleci arıyoruz. İlk kim gelirse onu alırız."

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.