Yükleniyor...

SAKATLAR DÖNÜYOR

Vitor Pereira: Gerçek Fenerbahçe'yi göstereceğiz

06 Ekim 2021 Çrş 10:31 9434

Fenerbahçe, yaklaşık 20 bin taraftarının önünde Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek Milli araya zirvede girdi.

 

Sarı-lacivertlilerde keyifler yerinde, Pereira ise çok daha iddialı: “Bu kadar sakata rağmen lider olmak güzel. Tam zamanında araya girdik. Bu süreçte sakatlarımızın dönmesiyle birlikte gerçek Fenerbahçe’yi Milli aradan sonra göstereceğiz!”

 

MİLLİ ARAYA ZİRVEDE GİRDİ

 

Fenerbahçe, Kadıköy’deki 3-0’lık Olympiakos yenilgisiyle moral anlamında adeta çökmüştü. Ancak Vitor Pereira, oyuncularının bu maçı geride bırakmalarını sağladı. Kasımpaşa karşısında alınan 2-1’lik galibiyetle Kanarya, lige verilen araya zirvede girmeyi başardı.

 

En az bu zafer kadar, bu sezon Kadıköy’deki en dolu tribünler önünde oynamak ve taraftarın verdiği müthiş destek de oyuncular üzerinde büyük moral etkisi yarattı. Vitor Pereira, karşılaşmanın ardından soyunma odasında öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı.

 

"GERÇEK FENERBAHÇE'Yİ GÖSTERECEĞİZ"

 

Portekizli teknik adam, “Normal şartlarda, ligin bu kadar erken bölümünde lider olmak çok anlamlı değildir. Ancak bu kadar sakatlığa rağmen zirvede olmak güzel. Bizim için Milli ara tam zamanında geldi. Sakat arkadaşlarımızın büyük bölümü bu süreçte aramıza katılacaklar. Şu ana kadar oyun anlamında tam istediğimiz seviyeye gelemedik. Ancak tam takım olduğumuzda, gerçek Fenerbahçe’yi herkese göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

KRİTİK 3 MAÇ

 

Pereira, ayrıca Milli aradan sonraki süreçte çok kritik 3 maç oynayacaklarına dikkat çekti. 53 yaşındaki çalıştırıcı, “Ligde Trabzonspor deplasmanına çıkacağız. Bu karşılaşma liderliğimizi perçinlememiz açısından önemli. Sonra Avrupa’daki iddiamızı göstermek için Antwerp’i mutlaka yenmemiz gerekiyor. Ardından son haftaların flaş takımı Alanya’yı ağırlayacağız. Umarım Milli görevlere gidecek arkadaşlarımız sağlıklı bir şekilde döner ve hep birlikte bu zorlu sürece en güzel şekilde hazırlanırız.” dedi.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.