Yükleniyor...

''SAKIN İMZALAMA''

Evertonlı taraftarlar Rafael Benitez'in evinin önüne pankart açtı

28 Haziran 2021 Pzt 18:56 9313

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un takımı Everton'da sular durulmuyor. İngiliz ekibi teknik direktör olarak İspanyol hoca Rafael Benitez ile anlaşma aşamasına geldi. 61 yaşındaki tecrübeli hocayla hemen hemen her konuda anlaşan Everton'da, birkaç gün içerisinde resmi imzaların atılması bekleniyor.

 

Fakat Evertonlı taraftarlar, Rafael Benitez'in takımın başına geçmesini istemiyor. Hatta kimliği belirlenemeyen bazı taraftalar, İspanyol hocanın evinin önüne tehdit edercesine pankartı bile açtı. Açılan pankartta, "Nerede yaşadığını biliyoruz, imzalama" ifadeleri kullanıldı.

 

Daha önce de Everton'ın stadı olan Goodison Park'a pankart asan taraftarlar, 61 yaşındaki hocayı istemediklerini açıklamışlardı.

 

Everton taraftarı Rafael Benitez'i neden istemiyor?

 

Daha önce Everton’ın ezeli rakibi Liverpool’u çalıştıran Rafael Benitez, bu nedenden dolayı sevilmiyor. Ayrıca 2007 yılında oynadıkları derbi sonrası Everton’ı “küçük bir kulüp” olarak nitelendirmesi bardağı taşıran son damla olmuştu.

 

Fenerbahçe de Benitez'i istiyor

 

Hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de listenin başında İspanyol hoca Rafael Benitez yer alıyordu. Tecrübeli teknik adamla görüşen sarı-lacivertliler, Benitez'den olumlu yanıt alamamıştı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.