Yükleniyor...

ŞAMPİYONLUKTAN ÖNCE ŞAMPİYONLUKTAN SONRA

Ersun Yanal'dan şampiyonluk yorumu

21 Mayıs 2019 Sal 09:23 9256

Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili konuşan Ersun Yanal, "Hangi takımın şampiyon olduğu bizi ilgilendirmiyor" dedi.

 

Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u 1-0 yendiği maçın ardından konuşan Ersun Yanal, karşılaşmayı değerlendirirken, Galatasaray'ın şampiyonluğuna da değindi.

 

Mücadeleyi yorumlayan Yanal, "İyi mücadele ettik ve kazandık. Bundan sonra Fenerbahçe yüzünü yarına çevirmeli. Yarınlar da ise güçlü bir Fenerbahçe var" dedi.

 

ŞAMPİYON BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

 

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u 1-0 yendiği müsabakanın ardından Ersun Yanal, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek,"Rakibimizin evinde oynadığımız önemli bir maçı geride bıraktık. Kazandıkları takdirde alt sıralardan çıkacaktılar. Biz tüm maçları oynamanın zorluğunu biliyoruz. Maç bizim de takım prestijimiz açısından önemliydi. İyi mücadele ettik ve kazandık. Kazandığınızda haklı oluyorsunuz. Kazandık mutluyuz. Bundan sonra Fenerbahçe yüzünü yarına çevirmeli. Yarın da ise güçlü bir Fenerbahçe var. Bunun için başkanımızın ve yönetimimizin çalışmaları devam ediyor. Biz kendimiz için neler olacağına bakacağız . Rakiplerimizin değil bizim ne yaptığımız önemli. Şampiyonun kim olduğu ise bizimle alakalı bir konu değil" dedi.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.