Yükleniyor...

Scoutlar iş başında

Galatasaray, Michal Skoras'ı tribünde takip etti

26 Mart 2023 Paz 21:31 9166

Süper Lig'de rakiplerinin önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Sarı-kırmızılı takım genç ve potansiyeli yüksek oyuncuları kadrosuna katıp yüksek bonservis bedelleriyle satmak istiyor.

 

Bu doğrultuda Galatasaray, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'nda oynanan ve Çekya'nın sahasında Polonya'yı 3-1 mağlup ettiği mücadeleyi tribünden takip etti.

 

Galatasaray'ın scout ekibi, Polonyalı Michal Skoras'ı izledi. Sarı-kırmızılılar, sol kanatta oynayan ve Lech Poznan'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcuyu yakından seyretti.

 

Bu karşılaşmaya yedek başlayan Michal Skoras, 46. dakikada Michal Karbownik yerine oyuna dahil oldu ve 87. dakikada takımının tek golünün asistini yaparak beğenileri topladı.

 

Hücum oyuncusu, Lech Poznan'da ise bu sezon 42 maçta forma giydi. Skoras, bu maçlarda 13 gol ve 2 asistle mücadele etti.

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.