Yükleniyor...

SERGEN YALÇIN İDDİALI

Tek hedefimiz kazanmak

21 Eylül 2019 Cts 08:33 9349

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor’un başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın, “Önemli eksiklerimiz var ancak oyun anlamında güçlüyüz. Galatasaray karşısına da kazanmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

 

BTC Turk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yarın oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Yalçın, oyunsal anlamda sıkıntıları olmadığını, istatistiklerde de güçlü bir konumda bulunduklarını söyledi. 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Son haftalarda savunmada bireysel hatalar yaptık. Alanya’ya bu nedenle yenildik. ancak Ankaragücü deplasmanında kazanarak moral bulduk” dedi.

 

Sergen Yalçın, büyük bir takımla oynayacaklarını söyleyerek, “Gökhan Töre ve Fofana sakattı. Bifouma da bu oyunculara katıldı. 3 kenar oyuncumuzun oynayamayacak olması üzücü ancak ligde bunlar oluyor. Her şeye rağmen en iyi şekilde hazırlanarak çıkacağımız Galatasaray maçında tek hedefimiz kazanmak” diye konuştu. 

 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.