Yükleniyor...

Serie A'da devlerin düellosu

Kazanan çıkmadı

02 Mart 2026 Pzt 10:34

Serie A’nın 27. haftasında futbolseverler tam bir gol düellosuna tanıklık etti. Şampiyonlar Ligi potasını yakından ilgilendiren mücadelede Roma ile Juventus, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı.

 

Gol yağmuru ve müthiş geri dönüş

 

Roma'da Wesley, N`Dicka ve Donyell Malen fileleri sarsarak takımlarını maçın içinde tutarken; Juventus, Francisco Conceiçao ve Boga'nın (2) golleriyle karşılık verdi. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta tempo bir an bile düşmedi.

 

Milli yıldızlar karşı karşıya

 

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı bu maçtaydı. Roma'da Zeki Çelik ve Juventus'ta Kenan Yıldız, takımları adına 90 dakika boyunca sahada kalarak sergiledikleri performansla alkış topladılar. İki milli oyuncumuzun mücadelesi maçın en çok konuşulan detaylarından biri oldu.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray çeyrek finalde

Fırtına çeyrek finalde!

Süper Lig'de Avrupa ayarı

Malta'yı 3 golle geçtik!

Beşiktaş 123 yaşında

Başarıdan krize

Arda Turan'ın talebine olumsuz yanıt

Aston Martin'de Honda motoru krizi

Alperen Şengün başkentte devleşti

Okan Buruk’tan Koopmeiners’e doğrudan telefon

Fenerbahçe'ye bir şok da Semedo'dan!

Cenk Özkacar'dan samimi açıklamalar

Savaşın gölgesinde Formula 1

Beşiktaş'ta Emmanuel Agbadou rüzgarı

Manchester United'da Michael Carrick fırtınası

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.