Yükleniyor...

SEVGİLİM DE SİYAHİ

Lukaku'ya ırkçı ifadelerde bulunan yorumcu konuştu

20 Eylül 2019 Cum 13:30 9502

İtalya'da spor yorumcusu Luciano Passirani, Inter'in yıldızı Romelu Lukaku hakkında söylediği skandal ırkçı sözlerin ardından görevinden alındı. Luciano Passirani, ırkçı olmadığını belirterek "Sevgilim de siyahi" dedi.

 

İtalyan’da yerel bir kanalda yorumculuk yapan Luciano PassiraniInter’ın Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku ile ilgili “Onu durdurmanın tek yolu, yemesi için 10 tane muz atmak” şeklindeki skandal ırkçı söyleminin ardından görevinden alındı. Irkçı olmadığını savunan Luciano Passirani “Sevgilim siyahi… Siyahi torunlarım var” diyerek kendisini savundu.

 

Romelu Lukaku hakkında söylediği sözlerle gündeme gelen 80 yaşındaki Luciano Passirani, Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada “17 yıldır birlikte olduğum kadın siyahi… İki tane siyahi torunum var. 40 yıldır futbolun içindeyim ve ilk kez davranışım nedeniyle kovuluyorum. Ancak hakkımda verilen karara saygı duyuyorum. Eğitimli ve saygılı bir insan olduğuma inanıyorum. Kariyerim boyunca birçok siyahi futbolcu ile tanıştım. Hiçbiriyle herhangi bir problem yaşamadım” ifadelerini kullandı.

 


Söylediği sözler nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Luciano Passirani, “Hayatımın en kötü günüydü. Lukaku’dan şahsen özür dilemek isterim. Umarım onunla tanışma fırsatım olur. Bütün gece uyuyamadım. Ertesi gün yemek dahi yiyemedim” dedi.

 


Luciano Passirani, Romelu Lukaku hakkında canlı yayında yaptığı değerlendirmede “Onunda bire bir kaldığını an yandınız. İnanılmaz güçlü bir futbolcu… Onu durdurmanın tek yolu, yemesi için 10 tane muz vermek. Yoksa…” şeklindeki yorumu sonrasında özür dilemek zorunda kalmıştı. Ancak özür dilemesi de Luciano Passirani’nin işine son verilmesine engel olamamıştı.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.