Yükleniyor...

SEYİRCİ PLANI

Şampiyonlar Ligi finalinin provası yapılacak

11 Nisan 2021 Paz 17:49 9183

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Kazananın UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkı elde edeceği kritik karşılaşmanın henüz nerede ve ne zaman oynanacağı belli değil.

 

Federasyonun kısa süre içerisinde konuyla ilgili bilgilendirme yapacağı öğrenilirken final müsabakasının seyircili oynanabileceği belirtildi.

 

A Milli Takımımızın Letonya ile oynayacağı maç öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yüzde 15 seyirci almayı düşünen ancak COVID önlemleri kapsamında bundan vazgeçen federasyon, Türkiye Kupası finalinde ise bunu uygulamak istiyor. Bunun sebebi ise seyircili bir şekilde Türkiye'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinin provasını yapabilmek.

 

Türkiye Kupası finali için Atatürk Olimpiyat Stadyumu adaylar arasında yer alırken federasyonun COVID nedeniyle risk seviyesinin daha uygun olduğu bir ilde de bu finali oynatabileceği aktarılıyor.

 

Kupanın yarı finalinde, Beşiktaş Başakşehir'i, Antalyaspor ise Alanyaspor'u elemiş ve isimlerini finale yazdırmıştı.

 

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak final mücadelesi 29 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.