Yükleniyor...

Shamrock Rovers - Finn Harps

Önizleme

11 Ekim 2019 Cum 13:20 10559

İrlanda Premier Ligi Lig Sezonu 34. Hafta mücadelesinde, 66 puan 34 averaj ile 2. sırada yer alan Shamrock Rovers, 25 puan -34 averaj ile 9. sırada yer alan Finn Harps ile karşı karşıya geliyor.

 

6.000 kişi kapasiteli Tallaght Stadium Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Derek Tomney yönetecek.

 

Son 10 yılda, Stephen Bradley ile Ollie Horgan 8 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların tamamını Stephen Bradley yönetimindeki takımlar kazandı.

 

 İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta: 9 maçı Shamrock Rovers kazanırken, 1 maç berabere bitti.Finn Harps bu maçlarda galibiyet elde edemedi. Shamrock Rovers 20 gol atarken, Finn Harps 4 golle karşılık verdi. 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı. 3 maçta karşılıklı gol olurken, 7 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi. 0-1 ve 2-3 gol aralığında biten 4'er maç bulunuyor. Shamrock Rovers tüm maçlarda ilk golü atan taraf oldu.

 

Shamrock Rovers: 7 golle kendi sahasında en az gol yiyen takımı.

 

İlk Yarı Sonucu Finn Harps bu sezon deplasmanda, ligin ilk 3 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçın tamamında ilk yarıları mağlup kapatan taraf oldu.

 

Maç Sonucu Finn Harps bu sezon deplasmanda, ligin ilk 3 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçta da mağlup oldu.

 

2.5 Alt & Üst Shamrock Rovers bu sezon, kendi sahasında ligin son 3 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

 

Karşılıklı Gol Shamrock Rovers bu sezon kendi sahasında, ligin son 3 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Karşılıklı Gol Finn Harps bu sezon, ligin ilk 3 sırasında yer alan takımlara karşı 11 maç oynadı, bu maçlarda 9 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Maç Sonucu Shamrock Rovers bu sezon kendi sahasında, ligin son 3 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçı da kazandı.

 

2.5 Alt & Üst Finn Harps bu sezon, deplasmanda ligin ilk 3 sırasında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

 

Karşılıklı Gol Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Karşılıklı Gol İki takım arasında oynanan son 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Maç Sonucu İki takım arasında oynanan son 10 maçta Shamrock Rovers 9 galibiyet elde etti.

 

İlk Yarı Sonucu İki takım arasında oynanan son 7 maçta Shamrock Rovers 6 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.

 

Maç Sonucu İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 4 maçı Shamrock Rovers kazandı.

 

İlk Yarı Sonucu İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 5 maçın tamamında Shamrock Rovers ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.

 

Karşılıklı Gol Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Maç Sonucu Shamrock Rovers bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 lig maçında 3 galibiyet elde etti.

 

İlk Yarı Sonucu Finn Harps bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.

 

Maç Sonucu Finn Harps bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 mağlubiyet elde etti.

 

Karşılıklı Gol Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Favori Takım Shamrock Rovers, bu sezon favori olarak çıktığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

 

Favori Olmayan Takım Finn Harps, bu sezon ligde favori olarak çıkmadığı 3 maçı da kazanamadı.

 

Ev Sahibi Takımın Oran İstatistiği Bu sezon ligde, 1,25 (ev sahibi takım oranı) orana sahip takımlar %100 oranında galip geldiler. (1 / 1)

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.