Yükleniyor...

Skibbe'nin yeni takımı belli oldu!

Skibbe'nin yardımcılığını Serhat Umar yapacak

25 Kasım 2021 Prş 12:25 9505

Kariyerinde daha önce Türkiye'de Galatasaray , Eskişehirspor ve Karabükspor'u çalıştıran Alman teknik direktör Michael Skibbe, Japonya ekibi Sanfrecce Hiroshima'nın yeni teknik direktörü oldu.

 

Michael Skibbe'nin kısa süre önce resmi imzaları attığı ve Japonya'ya giderek Sanfrecce Hiroshima takımının başına geçeceği öğrenildi.

 

Yardımcısı Serhat Umar

 

Skibbe'nin yardımcılığını 38 yaşındaki Türk asıllı teknik adam Serhat Umar yapacak. Genç ve başarılı çalıştırıcı son olarak Hannover 96'da Kenan Koçak'ın yardımcılığını yapıyordu.

 

Serhat Umar ayrıca Türkiye'de Akhisarspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Eskişehirspor'da görev almıştı.

En Son Haberler Tümü

Trabzonspor

Ayaklar sustu; kafalar konuştu

FIFA

Süper Lig

Seriyi 7 maça çıkardı

İlk yarının lideri Aslan

Atletico Madrid

Süper Lig

Süper Lig

Bilgiyi Avantaja Dönüştüren Yaklaşım

Talisca'nın MR sonuçları açıklandı

Muslera yine tarih yazdı

NBA

Real Madrid

Afrika Uluslar Kupası

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.