Yükleniyor...

Sol beke sürpriz aday

Kartal'da sol beke Iago

20 Şubat 2023 Pzt 11:05 9202

Beşiktaş ara transfer döneminde eksik gördüğü bölgeleri takviye etmeye devam ediyor. Bu konuda elini çabuk tutan ve hız kesmeyen siyah-beyazlılar, birçok mevkiye transfer yapmıştı. Şimdi ise sıra sol beke geldi.

 

Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut ve Omar Colley'i kadrosuna katan Beşiktaş, son olarak da Alexandru Maxim ile anlaşma sağlamıştı. 5 Mart'a kadar uzatılan ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekibi Augsburg forması giyen Brezilyalı sol bek lago'nun transferi için harekete geçti. İtalyan basını Beşiktaş'ın ilk olarak Cremonese'nin sol bek Emanuele Valeri'yi gündemine aldığını ancak İtalyan ekibinin oyuncuyu takımda tutmak istemesi nedeniyle rotanın Iago'ya çevrildiği belirtildi.

 

Bu sezon Bundesliga'da 15 maça çıkan 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 1 asist kaydetti. Iago profesyonel kulüp kariyerinde 123 resmi maçta sahaya çıktı. Sport Club Internacional formasını 43 kez giyen ve 3 asist yapan Iago; Augsburg'da ise 75 maçta oynadı, 4 gol ve 12 asistlik performansla toplamda 16 gole direkt katkı sağladı.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.