Yükleniyor...

SOUTHAMPTON - EVERTON

Spordb.com ile önizleme

09 Kasım 2019 Cts 15:51 9604

İngiltere Premier Ligi 2019/2020 Sezonu 12. Hafta mücadelesinde, 8 puan -17 averaj ile 19. sırada yer alan Southampton, 11 puan -6 averaj ile 17. sırada yer alan Everton ile karşı karşıya geliyor.

 

32.505 kişi kapasiteli St.Mary's Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Paul Tierney yönetecek.

 

Southampton:4 maçla kendi sahasında en fazla mağlubiyet alan 2 takımdan biri.19 golle kendi sahasında en fazla gol yiyen takım.

 

Everton:4 maçla deplasmanda en fazla mağlubiyet alan 4 takımdan biri.

 
 

 

Son 6 maçta sadece 1 puan alabilen Southampton özellikle kendi sahasında zorlanıyor. Takımın iç sahada oynadığı 5 maçta topladığı puan 1. Ralph Hasenhüttl’ın ekibinde bu maç öncesi as sol bek Bertrand’ın cezası sürüyor. Sakatlıktan çıkan sağ bek Cedric Soares’in durumu ise maç saatinde belli olacak.



Düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Everton bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta sadece 1 puan alabildi. Geçen hafta ayak bileği kırılan orta saha Gomes bu sezon takımın uzun süreyle kaybettiği 3. oyuncu oldu. O bölgeden Gbamin ve ofansif isim Bernard takımın diğer uzun süreli eksikleri. Orta saha Delph’in durumu ise belirsiz.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:Southampton 3, Everton 4 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.Southampton 15 gol atarken, Everton 17 golle karşılık verdi.5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.7 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Southampton 5 ve Everton 5 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 

*Southampton bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 5 maçta ilk yarıları geride kapattı.

 

*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.

 

*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.İki takım arasında oynanan son 5 maçta karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.