Yükleniyor...

Stoper mevkiinde kriz yaşanıyor

Fenerbahçe'de stoper alarmı

28 Nisan 2023 Cum 13:15 9374

Fenerbahçe'de, Süper Lig'de yarın Sivasspor ile deplasmanda yapılacak maç öncesinde stoperde kriz yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda Gustavo Henrique ve Attila Szalai sakatlıkları nedeniyle Sivasspor maçı kadrosunda yer almayacak.

 

Sorun devam ediyor

 

15 Eylül'de Rennes maçında yaşadığı sakatlığın ardından hiçbir resmi karşılaşmada forma giymeyen Luan Peres takımla çalışmalara başladı. Ancak tecrübeli stoperin uzun süre oynamaması ve maç eksiğinin olması da ilk 11'de oynama ihtimalini zayıflatıyor. Samet Akaydın oynadığı maçlarda savunmada gole neden olan kritik hatalar yaparken, özellikle defans arkasına atılan topları kesemiyor ve rakibin hızlı hücumcuları karşısında çaresiz kalıyor.

 

Moral olarak da dipte olan Samet alternatifin olmaması nedeniyle Sivasspor maçında da ilk 11'de maça başlayacak. Serdar Aziz de devre arasında Samet'in transferi sonrası ilk 11'deki yerini kaybetmiş, rotasyon oyuncusu konumuna gelmişti. Sivasspor maçında stoper merkezi Serdar-Akaydın ikilisinden oluşacak

 

Batshuayi takımla çalıştı

 

Diğer yandan Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası bir süre formasından uzak kalan Batshuayi takımla birlikte antrenmanlara başladı. Öte yandan Zajc, Gustavo ve Szalai ise bireysel olarak çalıştı. Lincoln'ün ise tedavisine devam edildi.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.