Yükleniyor...

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık

Gaziantep FK'da Fenerbahçe maçı öncesi istifa

10 Ocak 2023 Sal 11:35 9276

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'de Fenerbahçe maçı öncesi flaş bir istifa kararı geldi.

 

İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve uzun süredir çalkantılı günler geçiren Gaziantep FK'de başkan Cevdet Akınal istifa kararı aldı.

 

Hafta sonu Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Gaziantep FK'da başkan Cevdet Akınal'ın yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu İzzet Bakır'ın da istifa kararı aldığı ortaya çıktı.

 

AYRILIK KARARI RESMEN AÇIKLANDI

 

Gaziantep FK Kulübü'nden yapılan açıklamada istifa kararı resmen duyuruldu. İşte o açıklama;

 

"Göreve geldiğimiz 2021/2022 sezonundan bu yana kamuoyuna yansıyan ve yansımayan çeşitli zorluklar içerisinde takımımızı bugüne kadar getirdik.

 

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarısı için elimizi taşın altına koyduk, şahsi düşünce içerisinde olmadık, olamazdık da. İyi niyet ve özveri anlayışı ile bir noktaya kadar gelebildik.

 

Gaziantep'in beklentilerini karşılayacak ve renkleriyle şanlı Antep Savunmasını sembolize eden kırmızı siyahlı formaya katkı sunmak isteyecek Gaziantep sevdalılarının yolunu açmak amacıyla bugün itibarıyla görevimizden ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.