Yükleniyor...

SÜPER LİG

Göztepe düşüşte

21 Mart 2021 Paz 13:19 10210

Ligde üst üste gelen galibiyetlerden sonra önceAnkaragücü deplasmanını 3-0 kaybeden Göz-Göz, 5-0 geriye düştüğü maçta Demir Grup Sivasspor'a 5-3'lük skorla teslim oldu. Geçen sezon kapılarını açan yeni evi Gürsel Aksel Stadı'nda ilk kez kalesinde 5 gol birden gören sarı-kırmızılı ekip milli araya moralsiz girdi. Son 2 haftada kalesinde 8 gol birden gören Göztepe'de sezon başından beri övgü alan 22 yaşındaki file bekçisi İrfan Can'ın yanı sıra defans hattı taraftardan yoğun eleştiri aldı.

 

Ligde 39 puanda kalıp, 40 puana ulaşan Sivasspor'a geçilen İzmir temsilcisinde Ünal Karaman, maç sonrası özellikle ilk yarıdaki oyunun kabul edilemez olduğunu söyleyip kadroda operasyon sinyali verdi. Karaman, maç sonrası, "Galibiyetler yaşıyorsak mağlubiyetler de yaşayacağız. Şartlar ne olursa olsun saha içerisinde mücadele eden bir takım olmalıyız. Kalemizde gördüğümüz 5 şut var ve 5 tane yediğimiz gol var. Bu asla kabul edilecek bir durum değil. Biz kendi iç hesaplaşmamızda çok farklı şeyleri çok farklı şekilde konuşacağız. Bu benim kabul edebileceğim bir oyun tarzı değil. Biz bazı şeyleri kabul ediyorsak oyuncularımız da bazı şeyleri kabul etmeli. Eğer arkamızda hoş anılarla camiadan ayrılan oyuncular olmak istiyorsak kendimizi ona göre geliştirmeliyiz. Kendimizi ve oyuncularımızı hesaba çekeceğiz" açıklamasını yaptı.

 

3 yıl sonra 5 gol

 

Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'nda ilk kez 5 gollü bir mağlubiyet yaşarken Süper Lig'de 3 yıl sonra kalesinde 5 gol gördü. Sarı-kırmızılı ekip son olarak Süper Lig'e 14 sene sonra döndüğü 2017-2018 sezonunda 7 Nisan 2018'de Beşiktaş'la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kaybetmişti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.