Yükleniyor...

Süper Lig

Gençlerbirliği Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı

28 Ekim 2025 Sal 16:40 9481

Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Süper Lig hasretimize son veren, şampiyonluğumuzun paydaşlarından teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibine, kulübümüze yaptıkları katkı ve yaşattıkları mutluluklar için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

Gençlerbirliği, Süper Lig'de bu sezon Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

 

Başkent ekibi, geçen sezon Eroğlu idaresinde Trendyol 1. Lig'i 68 puanla 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e çıkarmıştı.

En Son Haberler Tümü

Inter’de Hakan Çalhanoğlu şoku

Kocaelispor nefes aldı

İskoçya’da "Old Firm" kaosu

Kadıköy’de mucizevi geri dönüş

Bursaspor durdurulamıyor

Rizespor seriyi bozmadı

Gaziantep'te puanlar paylaşıldı

Beşiktaş’ın kalesi Dolmabahçe’de yıkıldı

Tüpraş Stadı'nda Osimhen fırtınası

Dadaşların şampiyonluk yürüyüşü

Jayden Oosterwolde dalya yolunda

Anadolu Efes, Fransa deplasmanında kayıp

Gençlerbirliği'nde yeniden Volkan Demirel dönemi

Türkiye Kupası'nın yeni formatı belli oldu

Serik Spor'da Fifa depremi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.