Yükleniyor...

SÜPER LİG'E GELEN 22. İSPANYOL

Beşiktaş'tan sürpriz transfer

05 Ağustos 2019 Pzt 15:42 9714

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken savunmaya yapılacak takviye konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların Villarreal forması giyen Victor Ruiz ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Victor Ruiz kimdir, kaç yaşında? Victor Ruiz transfermarkt, Victor Ruiz nasıl bir oyuncu gibi aramaların yanıtları haberimizde. 


Beşiktaş Transferleri: Victor Ruiz kimdir?


beIN Sports'un haberine göre Villarreal'de forma giyen Victor Ruiz, Beşiktaş ile anlaştı. Siyah beyazlıların oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak. beIN Sports Muhabiri Gürler Akgün, "Beşiktaş'ın scout ekibinin uzun süredir izlediği bir oyuncuydu Victor Ruiz... Ali Naibi, bu transferde önemli rol oynadı" dedi.



Victor Ruiz imza atması halinde Beşiktaş'ın bugüne kadar transfer ettiği 6. İspanyol futbolcu olacak. Süper Lig ekipleri de bugüne kadar toplamda 21 İspanyol futbolcu transfer etmişti.

 

Kariyerine Espanyol'da başlayan Victor Ruiz, Napoli, Valencia ve Villarreal'de forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta forma giymişti.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Galatasaray'ın rekor gecesi

Seri eşitlendi

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.