Yükleniyor...

TALİMAT VERDİ

Galatasaray'da Diagne gelişmesi

15 Temmuz 2021 Prş 10:40 9319

Galatasaray’ın Senegalli forveti Mbaye Diagne, büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’da kiralık olarak tamamlayan Senegalli oyuncu, kariyerine yine İngiltere’de devam etmek istiyor. Ancak Senegalli oyuncu henüz Premier Lig ekiplerinden istediği bir teklif alamadı.

 

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 14 Haziran’da başlarken, Diagne, West Bromwich ile 30 Haziran’a kadar sözleşmesi olduğunu belirterek çalışmalara katılmadı. 11 Temmuz’a kadar İngiltere’de anlaşma zemini aradığı öğrenilen 29 yaşındaki oyuncu, istediğini bulamayınca dün sağlık kontrollerinden geçerek Galatasaray’da çalışmalara başladı.

 

Premier Lig’de kendisine takım bulamayan Diagne’nin gözünü Championship’e çevirdiği öğrenildi. Menajerine Championship’te de oynayabileceğini belirten Senegalli forvet, Premier Lig’e çıkma konusunda kararlı bir ekibe transfer olmak istediğini iletti. Diagne’nin menajeri, İngiliz ekipleriyle masaya oturarak anlaşma zemini arayacak.

 

Teknik heyet istemiyor

 

Sarı-kırmızılı takımda teknik heyet, yeni sezon planlamasında Diagne’ye yer vermedi. 2018-19 sezonu ara transfer dönemine Kasımpaşa’dan bonuslarla birlikte 13 milyon euroya alınan Senegalli oyuncu, Galatasaray’da istenilen seviyeye bir türlü çıkamadı. Gelecek sezon, takımın as forveti olarak Mustafa Muhammed’i düşünen teknik heyet, Diagne’nin satılmasını istedi. Diagne, Olimpiakos ile oynanacak hazırlık maçı için Yunanistan’a giden kafileye de alınmamıştı.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.