Yükleniyor...

Tam 420 gün sonra

Ghezzal golle tanıştı

09 Ekim 2023 Pzt 09:18 9298

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'da sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, karşılaşmanın 90. dakikasında penaltıdan attığı golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı.

 

Ghezzal, 420 gün sonra Süper Lig'de golle tanıştı. Cezayirli yıldız son golünü Ağustos 2022'de Alanyaspor maçında atmıştı. Uzun süren sakatlık dönemi sona erdikten sonra görev almaya başlayan Ghezzal, bu maça kadar Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 1 müsabakaya çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu söz konusu maçlarda 261 dakika sahada kalarak 3 de asist yaptı. İstanbulspor karşısında 11'de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, 90 dakika sahada kaldı.

 

Penaltı pozisyonu sırasında topu ilk olarak Cenk Tosun alsa da Tüpraş Stadı'ndaki taraftarların Ghezzal tezahüratı yapması sonrası A Milli santrfor, topu Cezayirli takım arkadaşına bıraktı ve yıldız kanat oyuncusu golü attı.

En Son Haberler Tümü

UEFA ülke puanında son durum

NBA

Futbolda bahis soruşturması

UEFA Avrupa Ligi

UEFA Konferans Ligi

Konyaspor

Afrika Uluslar Kupası

Beşiktaş

Transfer için operasyon başlıyor

Trabzonspor - Beşiktaş

TFF

Pedalın gücü, uçağa karşı

Trabzonspor

Pogba’nın yeni macerası

Soruşturma talebi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.