Yükleniyor...

TARTIŞMALAR BAŞLADI

Eski defterler açılıyor

15 Şubat 2019 Cum 17:46 9278

Yusuf Namoğlu'nun Merkez Hakem Kurulu başkanlığından istifa etmesi sonrasında yeni yönetim belirlendi. Başkanlığa Sabri Çelik'i getiren TFF'nin MHK üyeleri de belli oldu. Sosyal medyada Sabri Çelik'in MHK başkanlığına getirilişi ise bazı takım taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı. Bunun sebebi ise Çelik'in görev yaptığı mücadelelerde verdiği hatalı ya da tartışmalı kararlar.

 

 

Yusuf Namoğlu'nun yerine Sabri Çelik'i getiren TFF, sosyal medyada olumsuz tepkilerle karşılandı. Çelik'in Galatasaraylı olduğunu savunan diğer takım taraftarları Kocaelispor-Galatasaray maçında verilen penaltı kararı ve Beşiktaş derbisinde vermediği penaltı sebebiyle TFF'nin tercihini eleştirdi.

 

Sabri Çelik kimdir?

 

Eski hakem ve gözlemci olan Sabri Çelik (60), 2004 yılında da MHK Başkanlığı görevini yürütmüştür. Sabri Çelik bir çok kez de UEFA adına maçlarda gözlemcilik yapmıştır. Sabri Çelik, uzun yıllar 1. ligde hakemlik görevi yapmasının ardından yaşı dolayısıyla görevini bırakmıştı. Daha önce 2004 yılında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Çelik, daha sonra UEFA adına gözlemcilik görevini üstlenmişti. 1959 doğumlu olan Sabri Çelik, son olarak Galatasaray-Porto U20 müsabakasında gözlemci olarak yer almıştı.

 

Sabri Çelik'in bilinen bir resmi takım üyeliği yok. Çelik, herhangi bir kulübün genel kurul üyesi değil.
 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.