Yükleniyor...

TEK ENGEL GATTUSO

Hakan Çalhanoğlu Bundesliga'ya dönüyor

11 Ocak 2019 Cum 15:44 9258

Milan forması altında bir türlü beklenen form seviyesine çıkamayan Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'ya geri dönmeyi istiyor. Leipzig ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcunun önünde tek engelin Gattuso olduğu belirtildi.

 

İtalya Serie A'da Milan forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoglu, Red Bull Leipzig yolunda. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun gitmesine olumsuz rapor verdiği 25 yaşındaki futbolcu, buna rağmen gönderilecek.

 

Alman Kulübü'nün transfer için yaptığı teklifin 20 milyon avro civarında olduğu ve prensipta anlaşma sağlandığı dile getiriliyor. Hakan Çalhanoğlu'nun transfer öncesinde arasının çok iyi olduğu Gattuso ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve bu görüşme olmadan teklifi kabul etmeyeceği ifade edildi.

 

  • Yıldız futbolcu 2017 Temmuz'unda Bayer Leverkusen'den Milan'a 21,3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Hakan bu sezon Milan formasıyla çıktığı resmi mücadelelerde 22 maçta 1 gol ve 9 asist kaydetti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.