Yükleniyor...

TEKLİF YAĞIYOR

Alman devi milli yıldız için harekete geçti

25 Temmuz 2021 Paz 19:14 9326

Avrupa'nın gözü Bizim Çocuklar'da. Her ne kadar EURO 2020'de başarılı bir performans ortaya koyamasak da, milli oyuncularımıza teklif yağmaya devam ediyor.

 

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Juventus forması giyen Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istiyor. 23 yaşındaki genç oyuncunun takımdan ayrılmasına onay veren İtalyan ekibi, 35 milyon eurodan aşağıya satışa sıcak bakmıyor. Dortmund'un kısa süre içerisinde Juventus'un kapısını çalması bekleniyor.

 

Atalanta da Merih'in peşinde

 

Atalanta forması giyen 23 yaşındaki stoper Cristian Romero için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın adı geçiyor. İngilizlerin, Arjantinli oyuncuyu transfer etmesi durumunda Atalanta'nın, Merih Demiral'ı kadrosuna katacağı iddia edildi.

 

5 Temmuz 2019'da Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olan Merih Demiral, geride bıraktığımız sezon 24 maçta, 1 asist kaydetti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.