Yükleniyor...

Temsili maç yapılacak

Adana Demirspor Fiorentina ile temsili maç yapacak

14 Şubat 2023 Sal 14:29 9206

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay başta olmak üzere diğer pek çok ilde ağır yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, binlercesi ise yaralandı.

 

Adana Demirspor, Fiorentina ile temsili maç yapacak

 

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, depremzedeler için temsili maçlar oynayacağını açıkladı. "Yaralarımızı hep birlikte sarmak üzere organize ettiğimiz Temsili Maçlarımızda deprem bölgesi için tek yürek oluyoruz" ifadelerini kullanan Adana ekibi, bu kapsamda ilk maçın Fiorentina ile olacağını duyurdu.

 

Gelir AFAD'a gidecek

 

Herhangi bir fiziki karşılaşma olmayacağını açıklayan Adana Demirspor, elde edilen bilet gelirinin AFAD'a bağışlanacağını ifade etti. Temsili karşılaşmanın biletleri bu akşam saat 19.40'da satışa sunulacak.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.