Yükleniyor...

TFF 1

Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin imzaladı

23 Haziran 2021 Çrş 20:54 9166

Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktör Metin Diyadin ve sportif direktör Baki Mercimek ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

 

İmza törenine kırmızı-siyahlı kulübün yeni başkanı Mehmet Niyazi Akdaş ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

AKDAŞ: HEDEFİMİZ GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ CAVCAV ZAMANINA GETİRMEK

 

Başkan Niyazi Akdaş yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Baki Mercimek bizim evladımız, Metin Diyadin de evladımız sayılır. Kendileri ile 3'er yıllığına anlaştık. Bu zor süreçte görevi kabul ettikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Hedefimiz Gençlerbirliği'ni Cavcav zamanına getirmek ve üzerine çıkabilmek. Önce kulübü borçlardan kurtarmalı ve sportif başarıyı yakalamalıyız. Gelirlerimize göre transferler yapacağız. Şu anda kredi arayışları içerisindeyiz. Teknik ekip ve arkadaşlarına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

MERCİMEK: İKİ YIL İÇERİSİNDE HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

 

Sportif direktörlük görevine getirilen Baki Mercimek ise, "Eski bir futbolcu olarak tecrübelerimi buraya aktaracağım. Yurt dışında çok değerli gurbetçilerimiz var. Hocamızla alt yapı ve yurt dışından birçok sporcuyu takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Doğru insanlarla burada olmak çok önemli benim için. Hiç düşünmeden bu zor dönemde görevi kabul ettim. İnşallah iki yıl içerisinde hedeflerimize ulaşacağız" açıklamalısında bulundu.

 

DİYADİN: ZORU BAŞARACAĞIZ

 

3 yıllığına teknik direktörlük görevine getirilen Metin Diyadin, "İlk futbolculuk dönemimde takım yine 1'inci Lig'de oynuyordu. Bugün ise teknik adam olarak yine takımın başına 1'inci Lig'de gelmiş oldum. Sürece ihtiyacımız var. Alt yapıdan bazı oyuncuları A takıma alacağız ve o bölgelere transfer yapmayacağız. Alt yapımız Türk futboluna çok büyük değerler kazandırmıştır. İnşallah yeni dönemde zoru başaracağız" diye konuştu.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.