Yükleniyor...

TOLGA ZENGİN MESAJ GÖNDERDİ

Sırtımdaki formaya ihanet etmedim

18 Ocak 2019 Cum 12:55 9321

Beşiktaş'ta kadro dışı olan kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı taraftarlara sosyal medya hesabından mesaj gönderdi. Tecrübeli eldiven paylaşımında, "Bir gün bile sırtımdaki formanın kutsallığına ihanet etmedim. Tek yürek olursak aşamayacağımız engel yok bizim çünkü biz birlikte daha güzeliz" ifadelerine yer verdi.

 

Siyah-beyazlı takımda yönetimin kararıyla devre arası kamp kadrosuna alınmayan Tolga Zengin, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Taraftara birlik ve beraberlik mesajı gönderen 35 yaşındaki file bekçisinin açıklamaları şöyle;

 

"Bir gün bile başınızı öne eğdirecek bir hareket yapmadım"

 

  • "Benim futbol dışında bir tutkum olmadı hiç. Bu hayatta sahip olduğum her güzelliğin, her mutlu anın altında futbolun imzası var. Küçücük bir çocukken sokak aralarında hangi sevdayla bağlandıysam bu meşin yuvarlağa, hayatım boyunca da öyle devam etti. Belki de futbolu, hayatın kendisine çok benzediği için bu kadar sevdim. İnişleri, çıkışları, üzüntüleri, sevinçleri, başarıları ve başarısızlıklarıyla... Ben kariyerim boyunca bunların hepsini yaşadım. Pişmanlıklarım da oldu; ama her gece kafamı yastığa koyduğumda elimden gelenin en iyisini yapmış, terimin son damlasına kadar mücadele etmiş olmanın huzurunu yaşadım. Şampiyonluklar da gördüm, omuzlarda da taşındım, adıma tribünde şarkılar da söylendi, ıslıklandım da... Ama bir gün bile sırtımdaki formanın kutsallığına ihanet etmedim, başınızı öne eğdirecek bir hareket yapmadım. Çünkü ben futbolu sokaklarda, tertemiz duygularla sevdim. Futbolcular, profesyoneller, yöneticiler... Biz bugün varız yarın yokuz; baki olan her şartta bu kutsal formanın arkasında olan camiadır. Büyük Beşiktaş taraftarı, kaptanınız olarak sizden tek bir ricam var; müthiş karakterlerden, bu formanın ağırlığının farkında olan çocuklardan kurulu bu takımın arkasında olun, koşulsuz destek verin, düştükleri zaman ayağa siz kaldırın. Hak edilen şampiyonluk sizin desteğinizle gelecek çünkü. Tek yürek olursak aşamayacağımız engel yok bizim. Çünkü biz birlikte daha güzeliz."

 

Şenol Güneş "Haksızlık" demişti

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimin Tolga Zengin'le ilgili aldığı karara üzüldüğünü şu şekilde ifade etmişti;

 

  • "Tolga’ya üzüldüm. Sene sonunda mukavelesi bitecek. Ona yapılanı haksızlık olarak görüyorum. Karar değişir, değişmez bilmiyorum."

 

Tolga Zengin bu sezon siyah-beyazlı formayla 9 resmi maça çıktı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.