Yükleniyor...

TRABZONSPOR'A GELİYORLAR

Rennes Uğurcan Çakır için bu hafta Trabzon'a geliyor

23 Eylül 2020 Çrş 13:13 10652

Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala, Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Norveçli golcü oyuncu Alexander Sörloth'u 20 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekiplerinden Leipzig'e satan bordo-mavililer, bu miktarın yarısını kasasına koyacak. Kalan 10 milyon euro ise Crystal Palace'a verilecek.

 

Sörloth'un satışından ciddi bir gelir elde eden Trabzonspor'da, Uğurcan Çakır'ın da yüksek bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması bekleniyor. Avrupa'dan birçok ekibin peşinde olduğu 24 yaşındaki kaleci için, Fransa 1. Lig takımlarından Rennes devreye girdi.

 

Trabzon'a geliyorlar

 

Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak isteyen Rennes, genç kaleci için transfer görüşmelerini yapmak üzere Trabzon'a gelecek. Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması beklenirken, bordo-mavili yönetim Uğurcan Çakır için bonservis miktarını da belirledi.

 

Trabzonspor en az 20 milyon euro istiyor

 

Daha önce Uğurcan Çakır için 15 milyon euro teklif eden Rennes'in bu teklifi Trabzonspor tarafından reddedilmişti. Bordo-mavili kulüp Uğurcan Çakır'ı 20 milyon euronun altında bir rakama satmak istemiyor. Rennes'in Trabzon'a gelerek 24 yaşındaki kaleci için 18.5 milyon euro teklifte bulunacağı öğrenildi. Ayrıca Trabzonspor, oyuncunun bir sonraki satışından da pay almak istiyor. Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.