Yükleniyor...

TRANSFER BUGÜN AÇIKLANACAK

Galatasaray orta sahasını getiriyor:

07 Eylül 2020 Pzt 15:39 9906

Galatasaray, günlerdir merakla beklenen orta saha belirsizliğini çözdü. Sarı kırmızılı yönetim bugün sürpriz bir ismi KAP'a bildiriyor.

 

Galatasaray, günlerdir merakla beklenen orta saha belirsizliğini İngiltere'den çözdü. Sarı kırmızılı ekip, bonservisi Stoke City'de bulunan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Getafe'de geçiren Nijeryalı orta saha oyuncusu Etebo Karo transferini tamamladı.

 

İngiliz basınına da yansıyan haberlere göre 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinin bugün açıklanması bekleniyor. Sarı kırmızılı yönetim gizli yürüttüğü transfer görüşmeleri sonrasında oyununcunun Galatasaray'da 1 yıl kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.

 

Sarı kırmızılılar 2 sezon önce de Onyekuru'yu uzun süren gizli görüşmelerin ardından kadrosuna katmış ve Nijeryalı oyuncuyu idmanda gören basın mensupları şaşkınlık yaşamıştı.

 

Etebo Karo kimdir?

 

9 Kasım 1995 Nijerya doğumlu olan Oghenekaro Etebo futbol hayatına Warri Wolves'ta başlarken, profesyonel futbol yaşantısına da 2016 yılında Portekiz kulübü Feirense'de başladı. Takvim yaprakları 2018 yılının Ocak ayını gösterdiğinde Las Palmas'a kiralanan Nijeryalı orta saha gösterdiği performansın ardından sezon sonunda 7 milyon 200 bin Euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Stoke City'e transfer oldu. İngiliz ekibinde 1.5 sezon geçirdikten sonra geçtiğimiz sezon Getafe'ye kiralanan Etebo, sezon sonunda Stoke City'e geri döndü. 2013 yılından beri Nijerya milli takımının geniş oyuncu havuzunda yer alan Etebo bugüne kadar 32 kez mili oldu.

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.