Yükleniyor...

Transfer politikası değişiyor

Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru

23 Mayıs 2023 Sal 11:04 9335

Gelecek sezon kadroda yeniden yapılanmaya gidecek olan Fenerbahçe'de transfer politikası değişiyor. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonlarda yıldız oyuncu transferi yerine hem takım oyununa uyum sağlayacak isimleri hem de genç oyuncuları tercih etmişti.

 

Yönetim yeni sezonda transfer politikasında değişikliğe giderek, belirlenen mevkilere üst seviye nokta transferler yapacak. Teknik ekibin raporu doğrultusunda birçok oyuncu ve menajeriyle görüşmelere başlandı. Yıldız transferinin yanı sıra mücadele eden, sorun çıkarmayan, antrenman devamlılığı olan ve takımı ön planda tutan oyuncular üzerinde çalışılıyor.

 

Kadronun yüzde 70'i hazır

 

Fenerbahçe yönetimi yaz transfer dönemi için gözünü sözleşmeleri sezon sonunda bitecek oyunculara çevirdi. Kadronun yüzde 70'lik kısmının hazır olduğunu düşünen yönetim, belli bölgelere sınırlı sayıda transfer yapmak istiyor. Bu veriler ışığında kaleci, stoper, sol bek, kanat, orta saha ve forvet transferleri yapılacak.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.