Yükleniyor...

Transferde karar verildi

Onuachu'nun bonservisi alınacak mı?

29 Mart 2024 Cum 11:26 9385

Bu sezon hedefini lig üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası olarak belirleyen ve iki hedefine de emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, ara transferde sadece Thomas Meunier'i kadrosuna kattı. Bordo-mavili ekip kadro planlamasını ise yaz ayına bırakmıştı.

 

Trabzonspor bu sezon birçok oyuncu ile yollarını ayırmıştı. Bordo-mavililer, sezon başında transfer ettiği Tekliç ve Kourbelis'i devre arasında Fatih Karagümrük takımına kiralık olarak gönderdi. Trabzonspor; Gomez (kiralık), Lahtimi (kiralık), Serkan Asan (kiralık), Larsen, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Koita, Doğucan Haspolat, Siopis, Djaniny, Bartra, Vıtor Hugo, Dourkhan Toköz ve Emrehan Gedikli ile yollarını ayırdı. 

 

Bu gelişmeleri yanı sıra Karadeniz devinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

 

Trabzonspor, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu gelecek sezon da takımında görmek istiyor. Ama Nijeryalı forvetin transferine büyük bir sorun çıktı. İşte detaylar...

 

Soccernet'ten alınan bilgilere göre; İngiliz ekibi, Onuachu için Trabzonspor'dan 12 milyon Euro talep ediyor. Bordo-mavili ekip ise bu fiyatın fazla olmasından dolayı pazarlık yapmak istiyor.

 

Southampton'ın ise tecrübeli santrforu elden çıkarmak için pazarlıklara açık olduğu belirtildi.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.