Yükleniyor...

TÜRKLER DELİRMİŞ

Eski Fenerbahçelinin ayrılığında perde arkası!

20 Ekim 2019 Paz 16:18 9488

Ariel Ortega'nın Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşı Lucho Gonzalez, dünyaca ünlü futbolcunun Fenerbahçe'den adeta kaçtığını söyledi.

 

Ariel Ortega'nın Fenerbahçe'den ayrılık süreciyle ilgili yıllar sonra gündeme bomba gibi düşen bir itiraf geldi. Yıldız ismin Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşı Lucho Gonzalez, ESPN kanalında katıldığı Sports Center programında dünyaca futbolcunun sarı-lacivertlilerden adeta kaçtığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

 

"Ortega'nın Türkiye'ye gönderildiği dönemle ilgili çok komik bir anım var. Arjantin Milli Takımı'yla oynadığımız üç hazırlık maçından sonra Marcelo Bielsa, Hollanda maçında da benimle devam edeceğini söyledi. Oteldeydik ve oyuncular gelmeye başlamıştı. Ancak kafamı kaldırıp bakmıyordum bile. Birden Ariel'in içi sonuna kadar dolu altı-yedi valizle geldiğini gördüm.

 

Onun maçtan sonra yeniden Türkiye'ye uçacağını düşünüyordum. Fenerbahçe'yle sözleşmesi bulunmasına rağmen bana o gün masada 'Hayır, hayır. Artık Türkiye'ye gitmeyeceğim. Türkler delirmiş, oradaki herkes deli.' dedi ve gerçekten de Türkiye'ye geri dönmedi. Hollanda'dan geri döndüğümüz de direkt Arjantin'e uçmuştu. Takım hâlinde ülkemize geri gelmiştik."

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.