Yükleniyor...

''ÜÇ SENE DAHA EVİMDEYİM''

Fernando Muslera imzayı attı

16 Mart 2021 Sal 15:55 13017

Galatasaray formasıyla çıktığı 374 maçta; 5 lig şampiyonluğu, 5 Süper Kupa ve 4 de Türkiye Kupası sevinci yaşayan Muslera, sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

 

Türk Telekom Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen ve başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı imza töreninde öne çıkanlar şöyle;

 

Mustafa Cengiz: "Kaptan gibi kaptan"

 

"Muslera, öyle bir isim ki... Yerli, yabancı herkesin ittifakla sevdiği ve saygı duyduğu bir isim. Bu tip sevgiyi lafla alamazsınız. Kaptan gibi kaptan. Ayağı kırıldığında, yokluğunu şiddetle aradığımız bir insandı. Sakın ikinci ve üçüncü kalecilerimiz alınmasın çünkü o Muslera. Ligde 300 maç barajını geçen ilk yabancı futbolcu. Ligde üst üste 10 sezon aynı takımın formasını giyen ilk yabancı futbolcu. Simovic'ten sonra gol atan ilk yabancı kaleci."

 

"İnşallah Galatasaray'a başkan da olur"

 

"Muslera kalede olunca herkes güveniyor fakat bu gerek onun sinirlerine ve yaşam tarzına çok etki ediyor. Bizim her şeyimiz Muslera. İnşallah, Galatasaray'a başkan da olur. Kendisinden çok mutluyuz. Millet olarak, kendisinden ve milletinden çok bahtiyarız."

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.