Yükleniyor...

UEFA ULUSLAR LİGİ

Ligden ilk düşen İzlanda oldu

15 Ekim 2020 Prş 12:31 10041

UEFA Uluslar Ligi'nin yeni dönem formatında ilk küme düşen ekip belli oldu. A Ligi Grup 2'de yer alan İzlanda, çıktığı 4 karşılaşmayı kaybetti ve B Ligi'ne düştü.

 

BelçikaDanimarka ve İngiltere ile aynı grupta bulunan İzlanda, İngiltere'ye 1-0, Belçika'ya 5-1 ve 2-1 ve Danimarka'ya 3-1 mağlup oldu. Kuzey Avrupa ekibi, 0 puan ile grubunun son sırasında yer alıyor. Grup lideri Belçika'nın 9, Danimarka ve İngiltere'nin 7'şer puanı bulunuyor. Grup maçlarının bitmesine 2 maç kala 3. sıradaki İngiltere ile puan farkı 7 olan İzlanda, B Ligi'ne düşmeyi garantileyen ilk ülke oldu.

 

Küme Düşme Adayı Ülkeler

 

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde birinci grubunda Bosna Hersek 2 puan, üçüncü grupta İsveç 0 puan, dördüncü grupta İsviçre 2 puan ile B Ligi'ne düşme ihtimali olan takımlar.

 

A Ligi takımlarında grup lideri olan ülkeler, 2021 yılında yapılacak finallere katılma hakkı kazanacak. Grubunu 4. bitiren ülkeler ise bir alt kümeye düşecek.

 

BC ve D Ligi'nde yer alan takımlar, üst lige çıkma mücadelesi verirken, sadece A Ligi'nde yer alan ülke takımları finallere katılmak için çabalayacak.

En Son Haberler Tümü

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.