Yükleniyor...

Urawa Red Diamonds - Kawasaki Frontale

Spordb.com ile önizleme

05 Kasım 2019 Sal 09:10 10115

Japonya J-1 Ligi Lig Sezonu 31. Hafta mücadelesinde, 36 puan -13 averaj ile 11. sırada yer alan Urawa Red Diamonds, 51 puan 21 averaj ile 4. sırada yer alan Kawasaki Frontale ile karşı karşıya geliyor.

 

İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:Urawa Red Diamonds 3, Kawasaki Frontale 5 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.Urawa Red Diamonds 16 gol atarken, Kawasaki Frontale 20 golle karşılık verdi.5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 4'er maç bulunuyor.Urawa Red Diamonds 3 ve Kawasaki Frontale 7 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Urawa Red:Kendi sahasında oynadığı son 6 maçta kalesinde gol gördü.Bu sezon en uzun süre forma giyen oyuncusu Shusaku Nishikawa (2.700 dakika).

 

Kawasaki:8 maçla Deplasmanda en fazla galibiyet alan 4 takımdan biri.12 maçla en fazla beraberlik alan 2 takımdan biri.30 golle Deplasmanda en fazla gol atan takım.

 

Tüyolar

 

*Kawasaki Frontale bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.

 

*Urawa Red Diamonds bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 lig maçında 3 mağlubiyet elde etti.

 

*Urawa Red Diamonds bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.

 

*Urawa Red Diamonds bu sezon, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 10 maçta 7 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.İki takım arasında oynanan son 2 maçın tamamında ilk yarılar berabere tamamlandı.Urawa Red Diamonds bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 3 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.

 

*Kawasaki Frontale bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 10 maç oynadı, bu maçlarda 8 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.

 

*Kawasaki Frontale bu sezon, deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 11 maçta 10 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

 
 
 
 

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.