Yükleniyor...

USM Alger - JS Kabylie

Cezayir Ulusal Ligi

16 Ocak 2020 Prş 10:53 9350

Cezayir Ulusal Ligi 2019/2020 Sezonu 17. Hafta mücadelesinde, 23 puan 2 averaj ile 3. sırada yer alan USM Alger, 21 puan 5 averaj ile 5. sırada yer alan JS Kabylie ile karşı karşıya geliyor.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  2. USM Alger 5, JS Kabylie 2 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.
  3. USM Alger 13 gol atarken, JS Kabylie 9 golle karşılık verdi.
  4. 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  7. USM Alger 6 ve JS Kabylie 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*USM Alger bu sezon, kendi sahasında ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.JS Kabylie bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
 
*JS Kabylie bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamı 2-3 gol aralığında tamamlandı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 3 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
 
 
*USM Alger bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçı da kazandı.JS Kabylie bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet elde etti.USM Alger bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet elde etti.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 4 maçta USM Alger 3 galibiyet elde etti.USM Alger bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 6 lig maçında 5 galibiyet elde etti.
 
 
*USM Alger bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçta 4 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.
İki takım arasında oynanan son 5 maçta takımlar 4 kez ilk yarıları berabere tamamladı.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 4 maçta takımlar 3 kez ilk yarıları berabere tamamladı.USM Alger bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.JS Kabylie bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.