Yükleniyor...

Utrecht II - Roda

Hollanda Keuken Kampioen Ligi

20 Ocak 2020 Pzt 12:45 9333

Hollanda Keuken Kampioen Ligi 2019/2020 Sezonu 22. Hafta mücadelesinde, 28 puan -1 averaj ile 12. sırada yer alan Utrecht II, 18 puan -8 averaj ile 16. sırada yer alan Roda ile karşı karşıya geliyor.

 

23.750 kişi kapasiteli Stadion Galgenwaard Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Alex Bos yönetecek.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 3 Resmi Maçta:
  2. Utrecht II 1, Roda 2 galibiyet elde ederken hiçbir maç berabere tamamlanmadı.
  3. Utrecht II 5 gol atarken, Roda 5 golle karşılık verdi.
  4. Tüm maçlar 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. Maçların tamamında her iki taraf da gol atma başarısı gösterdi.
  6. 2 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  7. Utrecht II 2 ve Roda 1 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Utrecht II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 6 maçta 4 galibiyet elde etti.Roda bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta mağlup oldu.
 
 
*Roda bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 9 maçta 7 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.Utrecht II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 6 maçta 5 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Roda bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.Roda bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta ilk yarıları geride kapattı.
 
 
*Roda bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Utrecht II bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamı 2-3 gol aralığında tamamlandı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 2 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 8 maçta 7 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Roda bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 9 maç oynadı, bu maçlarda 7 kez karşılıklı gol oldu.Utrecht II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 6 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.İki takım arasında oynanan son 3 maçta karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 8 maçta 7 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.