Yükleniyor...

Valilik tüm biletleri aldı

Depremzedeler maçı ücretsiz izleyecek

15 Mart 2023 Çrş 15:32 9253

6 Şubat'ta ülkemizde gerçekleşen depremlerin ardından Sivas'ta Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında misafir edilen depremzedelerin, yarın Sivasspor ile Fiorentina arasında oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçını statta ücretsiz izleyebilecekleri bildirildi.

 

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda, mücadeleyi ücretsiz izleyebilecek depremzedelerin Sivas Belediyesi tarafından Binali Yıldırım Yurt Kampüsü'nden kaldırılacak otobüslerle 4 Eylül Stadyumu'na götürüleceği belirtilerek, "Afetzede kardeşim, seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Demir Grup Sivasspor ile Fiorentina arasında oynanacak mücadeleye davetlisiniz" ifadeleri kullanıldı.

 

Sivasspor ile Fiorentina, yarın saat 20.45'te 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.

 

Diğer taraftan kulüp, Sivas Valiliği'nin bu maçın tüm biletlerini satın aldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Sivassporumuz ile Fiorentina arasında yarın saat 20.45'te sahamızda oynanacak mücadelenin biletleri Sivas Belediyesi tarafından satın alınmıştır. Biletler ücretsiz olarak taraftarımıza dağıtılacaktır. 1 kişi en fazla 3 bilet alabilecektir. Bilet dağıtımı Hanımeli Çarşısı'nda bulunan Passolig gişesinde yapılmaktadır. Desteğinden dolayı Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin'e teşekkür ederiz" denildi.

En Son Haberler Tümü

2 yıllık yeni imza!

Dev rakiplerle zorlu randevu

Fenerbahçe'den genç yeteneğe kanca

NBA'de tarihi gece

Formula 1'de Bahreyn testleri

Türk futbolunda yeni dönem planı!

Beşiktaş'ta gövde gösterisi

Dursun Özbek’ten Icardi açıklaması

Süper Lig'de dev derbinin hakemi belli oldu

Galatasaray'dan Rams Park Hamlesi

12 puan daha silindi!

Nottingham Forest'ta deprem

PFDK'ye sevk dalgası

Galatasaray'da divan kurulu toplandı

Real Madrid havlu attı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.