Yükleniyor...

VODAFONE PARK STADI ÖRNEK ALINDI

Colo Colo stat projesi

10 Ağustos 2019 Cts 17:53 9365

Şili kulübü Colo Colo'nun 66 bin kişilik stat projesi hazırlığında örnek aldığı stadyumlardan biri de Vodafone Park oldu. 

 

Şili kulübü Colo Colo stadının yapılanma sürecinde örnek olarak Beşiktaş'ın Vodafone Park Stadı'nı örnek aldı. 2025 yılıına kadar Colo Colo'da stadın kapasitesinin 66 bin kişiye arttırılması yönünde proje başlatılırken, Beşiktaş ile birlikte Tottenham'ın yeni stadı örnek alınacak. 



Marcelo Pablo Barticciotto yaptığı açıklamada, "Çok fazla stat hayal ediyorum. Zenit'in yeni stadına büyük yatırım yapıldı mesela. Modern bir stat hayal ediyorum. Colo Colo'da haklı olarak herkes rüya gibi bir stadı hak ediyor." ifadelerini kullandı. 

 

Colo Colo'nun yeni stat projesi için düzenlenen konferansta Beşiktaş'ın Vodafone Park Stadı da örnek gösterildi. Vodafone Park'tan Türkiye'nin en lüks statlarından biri olarak fark edilirken, yapım aşamasında örnek alınacağı ifade edildi. 

 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.