Yükleniyor...

Volkan'a tebrik

Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel alkışlandı

15 Şubat 2023 Çrş 15:30 9227

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay başta olmak üzere diğer pek çok ilde ağır yıkıma neden oldu.

 

Deprem sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yayınlar yapan ve insanları yardıma teşvik eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, aynı zamanda deprem bölgesinde de yardım çalışmalarına katılmıştı.

 

Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel alkışlandı

 

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısında, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e teşekkür edildi. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, "İlk uyarı fişeğini atan Volkan Demirel kardeşimin gözlerinden öpüyorum. Takımı hiç önemli değil. Yüreğinde hissettiği bayrak sevgisi önemli. Ona ve ailesine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Bu sözlerin ardından, salonda Volkan Demirel alkışlandı.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.